Έπιπλα Ζάγκα, Η εταιρία

Μια ιστορία που έχει πάντα κάτι να πει..

1965 Ο κοσμοναύτης Αλεξέι Λεόνοφ, αφήνοντας το διαστημόπλοιό του Βοσχόντ 2, γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που περπατά στο διάστημα

Το ίδιο διάστημα ιδρύεται η βιοτεχνία Ζαγκα με ιδρυτή της τον Μιχάλη Ζάγκα στοχεύοντας να εξοπλίσει με έπιπλα ολόκληρη την Ελλάδα.

1987 Η βιοτεχνία Ζάγκα έχοντας ήδη 2 έτη επιτυχημένης ανάπτυξης εγκαινιάζει το πρώτο κατά σειρά κατάστημα λιανικής με ορίζοντα το δεύτερο το οποίο και ανοίγει λίγο μετά.

Την ίδια εποχή στη Σουηδία: κατά τη διάρκεια της νύχτας γίνονται κυκλοφοριακές αλλαγές από την οδήγηση στα αριστερά στην οδήγηση στα δεξιά.

1996 Η χρονιά της μεγάλης αλλαγής.. Ο υπερυπολογιστής της IBM, Deep blue, νικά για πρώτη φορά τον Γκάρι Κασπάροφ στο σκάκι.


Και στην εταιρία Ζάγκα εισέρχεται η δεύτερη γενιά με νέες και πρωτοποριακές ιδέες και προσωποκεντρική εξυπηρέτηση.

2020 Σήμερα οι εμπειρία συναντά τις αξίες μας και δίνει την διαφορετική αντιμετώπιση τόσο στην διαχείριση του εμπορικού κομματιού της εταιρίας , τις προσοδοφόρες συμφωνίες όσο και στην πελατειακή αντιμετώπιση και συμπεριφορά.

Με γνώμονα την ανάπτυξη και την διαχρονικότητα δεν σταματάμε να ακολουθούμε τις εξελίξεις, τις τάσεις της μόδας να χαράζουμε στρατηγικές προσφορών για εσένα και για όλους εσάς..

Ενώνουμε καθημερινά δυνατούς κρίκους συνεργασιών στην αλυσίδα της εταιρίας μας για να μπορούμε να σου προσφέρουμε την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων μας στην χαμηλότερη τιμή.

5 δεκαετίες ζωή γεμάτη έπιπλο… για να σου προσφέρουμε έπιπλα γεμάτα ζωή !

Μενού